Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lek från kär

Ett virrvarr av klarhet
Min puls bankar på
En overklig närhet
En ynnest att få

Att visa jag rädslar
Men chansar att tryggt
Mitt inre du städslar
Det lilla jag byggt

Av närhet jag famnas
Din blick gör mig varm
Av kärlek få hamnas
Din förbannade charm

En åktur att hisna
Jag som hade rygg
Bestämt mig att vissna
Bak vardagen trygg

Du är förbjuden
Och går ej att få
Jag visar dig huden
Och leker ändå














Bunden vers av Fröken Cecilia
Läst 263 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-10-27 21:49



Bookmark and Share


  Sommarina VIP
Mycket bra. Känns igen.
2015-11-01

    Lars J
"Din förbannade charm"

Bra!!
2015-11-01

  Super_Robin
Suveränt!
2015-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Fröken Cecilia