Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Exit

Vem kunde göra prata som du
Vem läste bakom bättre än fru
Energi lust lek och min tro
Byttes till vanmakt vilsen oro

Din krispiga hjärna ditt resonemang
Som mässar som nöter mitt engagemang
Slut på ork och intresse - varför
Oceaner av omsorg torkar och dör

Vi som var vi du var mitt allt
Jag svalnar stelnar jaget blir kallt
Vill slippa vill leva vill känna nånting
Motsatsen är med dig runtomkring

Hur kan hoppfullt och varmt
Bli så hotfullt och armt
Smått galen kvinna full av sans
Lämnar sitt allt att bli en annans





Bunden vers av Fröken Cecilia
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-28 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fröken Cecilia