Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Okomplicerad kärlek

Matte är bäst tycker min lilla katt
Kärleken finns utan om men och att
Nosen är liten liksom tassar och öga
Kärleken stor säga nej hjälper föga

Liten ful unge och med magen då skär
Växte till dig fick päls avskyr att jag dig bär
Jag vill ner matte ner inte hålla mig fast
Får du klon i dig nu får du bära ditt kast

Sorgen att du finns endast smul av min tid
Sorglöst busar runt lindar matte timid
Matte är bäst tycker min lilla älskling
Ömhet av berg utan dig vore ingenting




Bunden vers av Fröken Cecilia
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-01 11:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fröken Cecilia