Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingalill

Fick frågan en gång
Är du rädd för att lyckas
Andningspausen blev lång
Konstig fråga kan tyckas

Men det låg nåt däri
Det som mig allt betyder
Något får mig bli ofri
Rädd och modlöshet lyder

Du mig hel kunde se
Då sa du klarar allt
Varför kan jag ej ge
Om det sant är trots allt

Du såg regnbågen två
Gånger till mig tillhöra
Du såg solljuset nå
Smycket där vid mitt öra

Mycket äldre du var
Jag hoppas du finns
En kvinna med svar
Som alltid jag minns





Bunden vers av Fröken Cecilia
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-01 15:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fröken Cecilia