Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min hemlige man

I mörker en hemlighet
Ljus han ger
i mörker bara han vet
Ingen som ser

Vill visa men döljer
Vill inte men gör
Det rätta jag följer
Det inre det dör

Är hemlig förbjuden
Är han dröm fantasi
Han är under huden
Han finns redan i vi

Är galet fint livet
Är rädsla för sant
Finns ingenting givet
Finns ingen trygg kant

Kan grenslas den livslust
Kan grenslas den karl
Som kom som en höstpust
Som kom som han var

Beror på om jag kan
Beror på om det varar
Att vi jag och han
Att vi varann svarar



















Bunden vers av Fröken Cecilia
Läst 250 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-10-29 20:13



Bookmark and Share


  Knickedick
Kör på bara
2015-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Fröken Cecilia