Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN PERFEKTA DAGEN



Den här dagen vart riktigt bra och det
jag glad för

En riktig underbar dag med städning
matlagning och en härlig promenad

Dagen har gått i höstens tecken det
brinner i träden det glimmar guld
det sprakar av rött och orange

Väggarna kantas av falna löv på att
trottoarer och väggar det glittrar
så skönt

När solen sprider sitt varma ljus över
alla vackra trädtoppar är så ljuvligt
att se samtidigt som jag ser min egen
skugga när jag fotograferat

Mylla i skog och mark vilken underbar
prakt ser buskar med orangea bär så
underbart sköna så att jag vill plocka
några grenar för att sätta i vas

Jag ber för att flera dagar som denna ska
komma in i mitt liv för att stanna där för
varje dag som jag vaknar upp till det är allt
jag begär det är inte för mycket begärt
lev låt leva
där och nu
där och då
nu och här

Låt solen stråla med sina
varma vackra strålar
imorgon med




Fri vers (Fri form) av Fånga dagen
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-24 01:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen