Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad jag tycker om människan är som ett tveeggat svärd...................


Jag är i ett förhållande

Jag är i ett förhållande till " ensamheten"

En kärlek som pendlar mellan glädje och sorg

Njuter av din tystnad och gläds av tryggheten
att du för alltid kommer att finnas

Du är mest närvarande där mycket människor
samlas för att visa upp sin teater.

Där det pussas och kramas för att få acceptans

Du härmas för att få en roll i denna falska teater

Ensamheten är resan mot sanningen om LIVET!

Naturen är avklädd och accepterar mig utan
tillgjorda maskeringar.

Där mitt i naturens ensamhet känner jag tillhörighet.

Själsligt fri i ensamheten




Fri vers av WyS VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-10-24 15:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Inget är som resan mot det inre - i ensamhet. Den som accepterar dig som du är finns där när du nått målet! kramar
2015-10-30

  Lars Hedlin
just så...kram <3
2015-10-27

  ResenärGenomLivet VIP
Underbart att känna tillhörighet med naturen...rofyllt och gott...
2015-10-24

  M:tin
Fint!!!!!
2015-10-24
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP