Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mina älskade barn betyder mer än allt annat i Universum för mig - Nej, jag skulle inte dö för dem ... men däremot gör jag allt för att leva för dem och kan återvända från andra sidan för deras skull, gång på gång ...


Minns när du var liten ...

... och oroade dig
mest varje dag
för om du skulle få
ha mig kvar ...

... och jag lovade
att finnas kvar
och inte någonsin
försvinna från dig ...

- Vet du, min älskling ...
... det löftet gäller 
så länge jag andas
och hjärtat ännu tickar och går ...

...  såväl idag som igår ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-10-24 16:58



Bookmark and Share


  Maud Louise
Kärleken till sitt/sina barn - det största som finns!
2015-10-25

  ResenärGenomLivet VIP
Åh om alla barn hade så kärleksfulla föräldrar...orden tar verkligen tag i mig...
2015-10-24

  louisegirl
Bästa kärleken till ett barn <3
Jättefint!
2015-10-24

  Hanna Mari Wallin
innerligt vackert om vår ovillkorliga kärlek till våra barn

Verkligen fint beskrivet
2015-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP