Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonblickets evighet

Det vackraste är det som faller-
i de flyktigaste av ögonblick finner vi små evigheter
evigheter att bygga bo i,
finna någon form av ro i,
att lämna all våran tro i

De flyktiga evigheterna väntar-
när vacker verklighet blir till stoft finns de kvar
inuti oss kan de gro,
bli till det säkra i vår oro,
mellan då och nu likt en bro

Säkra liv bär sällan evigheter-
bundna till lycka likt gulnande tapeter
så räds ej att förlora ditt nu
ty det förlorade nuet blir ditt du,
kommer limma ihop dig när du slits itu




Bunden vers (Rim) av ChampinjonernasChampion
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-25 01:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ChampinjonernasChampion
ChampinjonernasChampion