Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintertid

Jag lutar mitt knä mot ditt
du säger att du är blyg
men på nåt sätt möts våra läppar ändå

Klockan blev tre och drogs tillbaka till två
och efter vi pratat om ditt dåliga självförtroende
och din adhd
under en tid som jag inte kan räkna i minuter,
men kanske motsvarade fem stycken danslåtar,
frågade jag dig om ditt namn




Fri vers av artaug
Läst 318 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-10-25 21:23



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
"Väldig autentisk närvaro
Känsla" i denna Dikt!
:)
2015-11-29
  > Nästa text
< Föregående

artaug
artaug