Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppna dörren till sanningen

Öppna dörren
gå in i andra rummet
Känn sanningsodören
finkamma rummet

När du gjort det
gå ut i verkligheten
Erkänn det du nu vet
och arbeta för att förändra realiteten

Blunda inte välj inte
gör det bara
För innerst inne är du också den vildsinte
frågan är bara om du döljer sanningen med mascara




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-25 13:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP