Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Storfinansens väljare skapar tårar

 

Många tårar
faller
när vi sårar
sjuka med falskt skvaller

Man är sjuk
om man har cancer
Det är ett djävulskt missbruk
att tillåta sjuka förbättra statliga finanser

Men även om man är arbetslös
skall man inte tvingas till slavarbete
Ingen svensk skall anses vara så värdelös
att han offras som ett storfinansens lockbete




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-10-25 19:51



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Senta.
2015-10-26

    ej medlem längre
När man gör anspråk på att vara en humanitär stormakt men samtidigt förvägrar dem som bäst behöver hjälp, är det något som är fel.
Medmänsklighet betyder att alla har rätt till ett värdigt liv.
2015-10-26
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP