Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tämjd

Ingen ansträngning alls från dig.
Skrynkliga kläder och orakad kind.

Ändå mage ha krav på mig.
Smyckad trots väder och ögon som hind.

Skygghet han smeker men repet snart lagt.
Läpparna jakar och blicken blir blind.

Öronen klipper efter det som han sagt.
Orden hon sakar förs bort med en vind.

Blind hinden vädrar så skambelagt.
Mår illa från doften och blossande kind.









Bunden vers av Fröken Cecilia
Läst 202 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-10-25 20:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fröken Cecilia