Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(eget foto)


Förnekar inte..


Tänker inte ens försöka förneka
hur fullmånens ivriga puls
ökar lusten i blodet
på mig

ty jag är en vuxen kvinna
som vet hur man
får stunden att brinna


och varje stjärnglitter
i dina ögon, viskar

-älska mig..

och jag andas inte ens tanken
att blunda för dig




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 240 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-10-25 21:38



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En av dina allra bästa...Njuter av energin från din vackra text <3 :)
2015-10-27

    Dan Myrbeck
För att fullt förstå månens makt
måste man vara autodidakt.
2015-10-26

    ej medlem längre
En mogen och stark kvinnas tankar.
2015-10-26

  Hanna Mari Wallin
Underbara rader
2015-10-26

  Marita Ohlquist VIP
Med kärlek stor!
2015-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell