Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Frågan jag ställer (Foto google)


Om Sverige var i krig

Hur skulle du vilja
att det var?




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Federico Romano
Läst 239 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-10-26 09:11



Bookmark and Share


    MichaellQ
Viktiga ord. Bra tankeställare..
2015-11-01

  ResenärGenomLivet VIP
Det vill man helst inte tänka på...
2015-10-31

  Lars Hedlin
Ja du man kan nog inte välja så mycket då....Vi har inte haft krig på snart 400 år
2015-10-27

    Dan Myrbeck
Bra fråga att ställa sig för oss som är bortskämda med motsatsen!
2015-10-26

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
hämmaplan !? de e la för alle jävlars gudar hele jola
2015-10-26

  Federico Romano
Att sända några trupper är en sak och vapen är ett annat, jag menar förstås krig på Svensk mark..
2015-10-26

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
vi ar jo i krieg ju,
2015-10-26

    ej medlem längre
Svenska vapen och därmed svensk mentalitet är i krig - flyktingar kommer.
2015-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano