Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksdikt

 

Kärlekens källa flödar ur

 

himmelsblå rymd

jordens närande mylla

koltrastens späda strupe

vindars hypnotiska sus

vågors rogivande brus

 

trädens stigande sav

bottenlösa svalkande hav

solens råa styrka

stjärnors strålande  ljus

förälskelsens svindlande rus

 

men vore jag nekad den kärlek 

som strömmar ur min älskades ögon

vore jag tom och sprucken

som ett läckande krus

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Linda CH VIP
Läst 561 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2015-10-28 15:52



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
Du använder dig av naturens alla attribut på ett mycket bra sätt.
2015-11-02

  ResenärGenomLivet VIP
Så fantastiskt vackert...tycker mycket om jämförelsen med naturen...
2015-10-31

    ej medlem längre
Fint koncept. Fin kärleksdikt. Ja, fin.
2015-10-30

  Anya VIP
Åhh vilken kärleksdikt...den skulle passa i antologin. Tyckte om koltrasten extra mycket.
2015-10-30

  Ingrid Trolle
En mycket vacker
kärleksdikt
2015-10-28

  Åse Tropp VIP
Vackert!
2015-10-28

    Dan Myrbeck
Kärlekens källa verkar vara
outsinlig när det gäller
inspiration till fin poesi.

Tack för ytterligare ett
exempel.
2015-10-28

    Birgersdotter VIP
Underbar dikt i kärlekens tecken
2015-10-28

    ej medlem längre
Kärleken lyser i din underbart vackra dikt.
2015-10-28

  stig wikman
HELT UNDERBART .

KRAM-APPLÅD-BOKMÄRKE-
2015-10-28

    Lars J
Njutbar läsning, tack för delning!
2015-10-28

    ej medlem längre
Helt underbar poesi
2015-10-28

  Marita Ohlquist VIP
Den största kärleken är den som flödar ur den älskades ögon!
Det sista stycket är en underbar kärleksförklaring!


2015-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Linda CH
Linda CH VIP