Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(bilden är en detalj på en av mina egna målningar)


Där mina vingar bär


det är inte mycket
jag begär

blott din själs
intensiva brunnar
badande i mina

din nakna hud
flätad med min

dina läppar, din tunga
ordlöst, vältaliga
över varje bokstav
i mitt alfabet

och dina höfter
i samspråk med mina

så är jag där,
där mina vingar bär




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 269 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-10-26 16:54



Bookmark and Share


  ULJO
Underbart skrivet
2015-10-29

  Lars Hedlin
Underbara närvaro i en evig omfamning <3
2015-10-27

  Marita Ohlquist VIP
Fin text om kärlekens inverkan!
2015-10-27

  Hanna Mari Wallin
väldigt fint skrivet


2015-10-26

    ej medlem längre
Jag vet inte vilket jag tycker bäst om...din målning eller dina ord. En guldstjärna till båda och en varm applåd till dig!

2015-10-26

    ej medlem längre
Tycker om denna fina text!
2015-10-26

    Dan Myrbeck
Fin!
2015-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell