Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu en poet med ett känsligt sinne har gått ur tiden... NI SOM INTE LÄST HENNES POESI - GÅ IN OCH LÄS!


Flyttad till en högre dimension

 

Delilah Juno

finns inte bland oss längre

 

Med stor bestörtning upptäckte jag

att Du fått flytta. Ofattbart – Du var så ung

 

Inte alla blir gamla och mätta på att leva

många får sluta sina dagar mitt i

när livet är som bäst

Livet är sällan rättvist och ofta ofattbart 

 

Alla kan inte skriva så det berör

men Delilah - Du kunde för Du hade gåvan!

Din poesi

kommer fortsätta att röra och beröra

 

Du fattas oss här på poeter

 men

Din poesi lever kvar

 

¤ 

 

Vi känner med dem som stod dig nära

och beklagar sorgen och saknaden

 

 




Fri vers (Fri form) av Siggesdotter
Läst 363 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-10-26 21:13



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Fina minnesord till en saknad vän...
2015-10-31

  Lars Hedlin
R:I:P En ljussjäl har vandrat till himlen <3 kram
2015-10-27

    Dan Myrbeck
Jag känner inte till henne,
men tycker det är fina
och värdiga minnesord.
2015-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Siggesdotter
Siggesdotter