Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
* * *


Väntans eld

Jag stannar här
i mörkret
där du inte kan se mig.
Du ler
och ljuset sluter sig
i ringdans runt mitt hjärta,
men det är svårt att synas
när man inte är vacker.

Därför
stannar jag här
i mörkret
och samlar mod
för att
sträcka ut mina händer
mot dig
i ett sista språng av lycka.




Fri vers (Fri form) av Nathalia
Läst 358 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-10-26 21:50



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Blygt skrivet om det att inte vilja visa sig,tycker sig inte riktigt duga..

Lite tungsint men speglar det oerhört bra

Att inte vara nöjd med sig själ..osäkerhet!
2016-07-24

  Lars Hedlin
Så stark och bra skriftat!
2015-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Nathalia
Nathalia