Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://mrhagman.blogg.se


Studs I Dojjan

studs i dojjan
kör hårt utan händerna på ratten
vägrar att ha händerna på täcket under natten

ingen elegi
ingen flammande mareld

några glas rött vin
nu samlar vi laget
flamsar i staden
men inte så att aina tar en
för luften vi andas är magisk

en doft av ungdom
som halkar på hal is

i samma stund som vi pyramiden skall vända
så gör eldstormen era slott övertända

opolitiker, vi gör dig bänkad!
inga små svarta änglar
som i postlådan böter lämnar
NEJ! nu skall nöten knäckas

vällt muren! börja känna
ungdomens STUDS I DOJJAN! ;)




Fri vers (Spoken word/Slam) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 294 gånger
Publicerad 2015-10-27 11:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl