Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningen är svår att leva upp till

Att älta
svält
På andras plätt
är lätt

Men om det sker
på din
Slutar du le
så fint

Om du är sann
bevisa att du inte är värdelös
Ge ditt och inte någon annans hem
till en hemlös




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-27 17:27



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Senta.
2015-10-28

    ej medlem längre
De rikaste har väl aldrig delat med sig av sitt överflöd. Det är gräsrötterna som skall avhyvlas...
2015-10-27
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP