Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ödet

Vi får alla vår beskärda del

av Ödet

vare sig vi gjort något fel

eller inte

Ödet tar inte hänsyn

till sådana småsaker

Det är ingenting

som är så ödesdigert

som Ödet




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-10-28 00:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP