Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ensam gammal man tittar ut genom fönstret

 

Gammal och ensam
väntar jag på hemtjänst
Ingen gemensam vän
men besöket ger ändå lite glans

Mina ensamma ögon
ser inte livet längre som en dans
Det behövs ingen nödlögn
när man ser sin egen begravningskrans

Då duger hen för nya ärrstygn
så att idiotin inte tappar all sans
Så i väntan på att få sona min synd
blir barmhärtighetssamaritens stress min inre balans




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-10-28 15:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP