Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ängel


Hon sökte mej
sträckte ut sin hand. Följ med mig
våga hoppa, våga tro
kärlekens band i evighet
Hur kan någon älska mej
hur kan någon tro
på den jag är
Vem jag var

Hon såg igenom mig
mina spasmer och långsamma uttal
Hon gav sitt allt och ännu lite till
Men jag var rädd
försökte springa min väg
Hon följde efter
aldrig skulle hon ta av sig ringen

Hur kan någon älska mej
hur kan någon tro
på den jag är
Vem var jag
vem var hon

Hennes kropp var tunn och skör
andningen svår att kontrollera
med en vilja som får livet att leva
Ingen har litat på mig så.


Jag såg på henne
hon var redan på väg
tiden höll på rinna iväg
hon hörde mina ord, kände min hand
hon var redan på väg
hon kommer alltid finnas inom mig
hon tog klivet ut i ensamheten.




Fri vers (Fri form) av Mika I
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-28 23:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mika I
Mika I