Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Män


Män är bra på det där med kontroll
att sitta hemma och skriva
att sitta hemma och läsa
att sitta någon annanstans och diskutera vad de läst eller skrivit

Män är bra på att hålla låda
att berätta historier
att föreläsa
att veta saker

Män är inte lika bra på det som kräver att släppa taget
att avsäga sig makten
att släppa in någon i sitt inre
att ta in vad någon annan säger

Män är inte lika bra på att sväva i ovetskap
att känna sig fram
att falla bakåt

att leva.




Fri vers av barfotafantomen
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-29 17:54



Bookmark and Share


  Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
då har du inte träffat mej ;) men i d stora hela stämmer det nog =) bra skrivet
2015-11-02

  Larz Gustafsson VIP
Feminister är bra på att hata och kritisera.
2015-10-29
  > Nästa text
< Föregående

barfotafantomen
barfotafantomen