Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksaktens magi

Vi slukar varandra med lystna blickar
Intensiteten briserar snart i ett fyrverkeri

Hjärtan och puls i samspel tickar
Kroppar svarar på fingerfärdigt hantverkeri

Virvlande dans, genitalier i trans
Helt nära nu, en lyxleverans
Av kärleksaktens magi

Epilog…
Ur andedräkt föds nu duvor röda, vita,
och bildar runt oss en krans
Det är du, det är jag,
men framförallt så är det ett vi!




Fri vers av Amari
Läst 465 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2015-10-29 19:41



Bookmark and Share


  DominiQueen
Ljuvlig nattlycka att smekas själen i... Tack..
Love and Light
DominiQue
2016-01-31

    Peter Romance
En sensuell lyxleverans till oss läsare.
2015-11-30

  RitaBrunner
Bunden vers även denna! Rimdikter ingår i den kategorin :)
Sensuellt om en magisk kärleksakt som blir ett vi!
2015-11-03

    ej medlem längre
Fångas verkligen av dina ord, en dans och en virtuell lek.
Vackert utfört
2015-10-31

    ej medlem längre
En perfekt kärleksdikt
poesi av perfekt sexuell känsla
2015-10-31

    ej medlem längre
Sensuellt och mycket vackert.
2015-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Amari
Amari