Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För nya gator att ramla över

Jag trodde att jag var kär i en stad
men kanske var jag kär i en stad med dig i
kanske var kullerstenssöder bara fint vid din sida
kanske var mälaren vackrare när vi dinglade med benen

Jag vandrade genom vår stad idag
men vår stad är inte riktigt vår stad utan dig
kanske är mitt hjärtas stad en väldigt kall plats
kanske är allt som var fint nu kallt och grått och platt

Jag vet att jag lämnade denna stad
men det var inte meningen att även lämna dig
kanske är du och din stad oskiljaktigt förenade för alltid
kanske var jag aldrig riktigt säker i den stad som du älskar

Jag har hittat en stad som jag har fallit för
där jag får lära mig gatornas namn ty de kan redan mitt
vem vet, kanske var det meningen att jag skulle hitta hit
kanske kan jag leva med att jag inte längre älskar vår stad




Bunden vers av ChampinjonernasChampion
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-29 20:43



Bookmark and Share


  artaug
Åh vad jag gillade denna, känner igen mig själv i dina ord. Fint!
2015-10-31
  > Nästa text
< Föregående

ChampinjonernasChampion
ChampinjonernasChampion