Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är en reflektion kring händelsen som händelse för några dagar sen och den lyder så här:


Ältat över en sak länge i princip

En del har försökt släcka ljusen som varit länge tända,
Dess glöd finns alltid kvar i varje länga,
För att de är hjältar i min syn utan att tveka,
För att vara som de är inget att leka.




Fri vers (Fri form) av ali2015
Läst 187 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-10-29 22:09



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Tycker om dina reflekterande ord.
2015-10-31
  > Nästa text
< Föregående

ali2015
ali2015