Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förälskade.


Var inte rädd för drömmen, blunda bara och känn hur vi är i varandras famn.
Låt det ögonblicket vara för evigt.
Ikväll är allt vi har, gråt inte
vi fångar känslan vi har nu.
Drömmen skakar om oss och väcker vår rädsla om att förlora vår känsla.
Gråt inte
Håll bara om mig
Låt oss vara nu.
Vi är evigt förälskade i varandra och i den kärleken är vi allt tillsammans.
Min älskade vi gråter inte mer vi bara älskar i natt och låter oss leva.
Kan inget mer säga, mina ord kan inte längre förklara hur jag känner.




Fri vers av Angel of love
Läst 327 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2015-10-30 00:46



Bookmark and Share


  Henning Hson
Sinnligt och bra!
2016-01-13

  mollyp
Snyggt & väl formulerat
2015-11-01

  Sommarina VIP
Härlig känsla att hålla kvar. Väldigt fin text. Gillar!
2015-11-01

  ResenärGenomLivet VIP
"Låt oss vara nu"...det säger allt...så fint...
2015-10-31

    ej medlem längre
Vackra kärleksorden från din mjuka hand..
2015-10-31

  Fem hjärtan VIP
Så fint skrivet om din kärlek!
2015-10-31

  soligajag_1 VIP
Sådan enorm kärlek på högsta nivå!
Det spirar ur alla konstallationer
som heter passion och att älska!
Fantastisk poesi!!
2015-10-30

  erkki
Bara att instämma i kommentarerna nedan! Jättefint!
2015-10-30

  louisegirl
Underbart skrivet, om kärleken
2015-10-30

    Dan Myrbeck
Fint om kärlek i nuet!

Kram
2015-10-30

    ej medlem längre
Underbart vackert om kärleken!
2015-10-30

    ej medlem längre
Kan kärleken uttryckas bättre? Nej!
2015-10-30

  Lars Hedlin
Underbart vacker och stillsamt i ljuv förening <3 kram
2015-10-30

  Maiah VIP
Vacker dröm... Gillar den stillsamma känslan du lyckats bädda in
2015-10-30

  Hanna Mari Wallin
vackert beskrivet om kärlekens innerliga kraft.
2015-10-30

  ULJO
I kväll och för evigt är kärlek det enda rätta. det visar du i full tydlighet. Vackert och konkret.
2015-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love