Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Siluett

 

Skymningen faller

naturens rörelser stillnar

 

Ovan hängbjörkens krona

en lågmäld blek månstrimma

speglar sig i höstens glöd

 




Fri vers (Fri form) av Linda CH VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-10-30 15:54



Bookmark and Share


  ULJO
Härlig naturpoesi
2015-11-03

  Lars Hedlin
Så fint :)
2015-11-01

  RitaBrunner
Vacker naturlyrik!
2015-10-31

  ResenärGenomLivet VIP
Oh...så vackert...stillhet och ro i dina ord...
2015-10-31

  Ingrid Trolle
Underbara bilder
målade med en
fin pensel i din hand
2015-10-30

  Chawa VIP
Stämningsfullt och stillsamt i skymningstid, skapar vackra bilder i din fina höstdikt...
2015-10-30

    ej medlem längre
Höstens glöd - fint!
2015-10-30

  M M Mannheim VIP
Fantastisk att få ihop en sådan vacker text som säger så mycket med så få ord.
2015-10-30

  Hanna Mari Wallin
vackert beskrivet om hösten
2015-10-30

    ej medlem längre
Vilar i din vackra dikt...känner stillhet och ro.
2015-10-30

    ej medlem längre
Rofyllda rader, fint.
2015-10-30

    Dan Myrbeck
Vackert finstämd... på slutet kontrast i och med ordet "glöd" - bra!

Inväntar med spänning fortsättningen
i Silutvå.
2015-10-30

  Marita Ohlquist VIP
Fin känsla i din text!
Väl vald bild.
2015-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Linda CH
Linda CH VIP