Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förberedelsen

FLIMMER
nattens bunt
genom hägringar
lever vi ett flitigt
fiasko

låt mig
låt mig
gro

dina tröstande igenkännande
Ekon gror


jag bereder mig
för ögonblicket
-
blicken

du bär den allt
-över




Fri vers (Modernistisk dikt) av Fri Ronja
Läst 215 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-10-30 21:16



Bookmark and Share


    Jim Friberg VIP
Hänförande
2015-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Fri Ronja