Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lillebror

 

De ändlösa vägarna 

bär än idag 

bestående spår

av ditt unika ljus

dess värme och skimmer

är min tillvaros lots 

 

Skört som en silvertråd

är livet

men minnet av dig

kan döden aldrig ta ifrån mig

 

 




Fri vers (Fri form) av Linda CH VIP
Läst 375 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2015-10-31 17:58



Bookmark and Share


  Alysse VIP
En kärleksfull dikt som berör mitt hjärta
2015-12-15

    Marica Dahl
En välkomponerad dikt som förmedlar en genuin känsla som berör!
2015-11-16

    Dan Myrbeck
Mycket fin & värdig
2015-11-02

  Chawa VIP
Saknaden känns... och kärleken dör aldrig... Bara så fina hyllningsord till älskad lillebror...
2015-11-01

  Lars Hedlin
Verkligen vackert :)
2015-11-01

  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfullt!
2015-11-01

  Heikki Hellman
Fina ord till minne av din kära bror
2015-11-01

  Schizooliza
Så fint så sant så vackert!
2015-10-31

  RitaBrunner
Vackert skaldat till en död bror.
Fin!
2015-10-31

    Birgersdotter VIP
Vackert och innerligt
2015-10-31

    ej medlem längre
Ord som speglar en kärlek som aldrig kan dö.
2015-10-31

  ResenärGenomLivet VIP
Så vacker minnesdikt...
2015-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Linda CH
Linda CH VIP