Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

erotessa

vittu

 

vitun kusipää

nainen

mitä vittua sä oot tehny

sä oot pilannu mun maineen

 

 

"niinpä

ku suosio kasvaa

niin maine menee

tekijänoikeudet on kyllä ihan itselläsi"




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-30 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP