Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livets bakvända bonusbelöning...


Hemma


känslan som kom
där framför fönstret
så naturligt
men ändå oväntat
så plötsligt
men ändå
som om hela mitt väsen
mitt jag
min ande och min kropp
min vindburna själ
hade väntat
i en begränsad evighet
instängd i en förgård
oinsläppt till något större
som bara hade anats finnas
djupt i mitt längtande inre rum
som en tamfågel i bur
någon plötsligt öppnar luckan för
att känna sådan oväntad lätthet
att tårar av glädje börjar födas

närvarande

som att ha varit på flykt


inte kunnat känna annat än
sann lycka
och djup tacksamhet
allt efter denna första känsla
då jag plötsligt var
hemma




Fri vers av Schizooliza
Läst 409 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-10-31 21:22



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Det är alltid lika skönt att komma hem, även om man varit borta bara en dag ! BRA.
2016-02-11

  aol
En härlig självinsikt så fint skrivet,
2015-11-28

    ej medlem längre
Vilken härlig text, med styrka och intensiv närhet till livet.
2015-11-01

  Lars Hedlin
Mycket fint skriftat!
2015-11-01

  Linda CH VIP
Snyggt skrivet!
2015-11-01

  Heikki Hellman
En härlig självrannsakan, skulle jag våga säga.
2015-11-01

    ej medlem längre
Fint ju!
2015-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Schizooliza
Schizooliza