Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnat Malin och Jan Philipe Frisch vom Fass


Tankar 1 November 2015 Allhelgonadagen

Plötsligt är det November

Vad är det som händer

Varthän tog Tiden vägen

Tiden blir till en saga

                    och en sägen

 

 

                 

 




Bunden vers (Rim) av Valter Örn VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-01 09:07



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En förskräcklig månad, som endast överträffas av genomvidriga december.

2015-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP