Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 1 november

Första dagen i
vintertidens november

mörkermånaden

YM Bohman-15




Bunden vers (Haiku) av Njord
Läst 209 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-11-01 10:30



Bookmark and Share


  blått nagellack
snyggt!
2015-11-06

  RitaBrunner
16 grader varmt och solsken denna första dagen i november! Man kan inte tro att det är en mörkermånad som börjat!
Bra haiku!
2015-11-01

    ej medlem längre
Ett bra namn på november!
2015-11-01

  Gunnel Eriksson VIP
Lite hotfull stämning i
din novemberhaiku.
"mörkermånaden" vackert
ord med sin allitteration.
2015-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER