Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att inte våga


Den som är tyst

Den som är tyst
saknar en mottagare
till den egna rösten.
Står och tittar utan att
koppla ord till samtalet.
Den som är tyst
bär ett hav som snart ska brusa upp
slå vågor över stad och land
och den som är tyst
ler ett Mona Lisas leende
har ord innanför läpparna
viskar långsamt budskapet
för den som lyssnar.




Fri vers av Mika I
Läst 236 gånger
Publicerad 2015-11-01 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mika I
Mika I