Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill älska dig

Måste få älska dig
Kan inte låta bli att göra så
Kan inte låta bli att låtsas att det är vi två
Vi två som gäller
Kanske jag är helt galen
Men det är i alla fall så som jag känner
när jag är tillsammans med dig
Men så är du ju också en av mina bästa vänner
En helt underbar tjej
Så varje gång som vi träffas på och umgås med varann
Är tillsammans
Det i mitt hjärta bränner
Brinner en eld som för andra är svår att nå
Kan numera inte kämpa emot den här känslan inom mig
Det är för sent för det
Men vid det här laget borde väl det här ändå vara
något som du kan förstå
För i din närhet måste du väl ändå ha märkt
hur jag håller på
Håller på och smörar för dig, lycklig som få…

Jag vill älska dig!

Ken Cassel
2/11-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 173 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-11-02 11:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kärlek är allt!
2015-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel