Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
höstglädje


Fådda finheter 7. Inspiration

 

Man är glad  åt höstens alla färger
i dess början
i dess mitt
sedan kommer  snön och sörjan
grusar alla ljusa planer, som man smitt.
 
Sen när ljuset sviker
och det allvar blir minsann
får vi  bara vara ljus
med värme åt varann.

 




Bunden vers (Rim) av Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-03 11:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ciralina eller Annmari Nyzell
Ciralina eller Annmari Nyzell VIP