Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte får man rök i ögonen, det är i hjärtat allting utspelar sig.. och på alla tänkbara språk....


Fådda finheter 8. Vi lyssnar på The Platters ibland

 

 
"Du frågar hur man kan
 
skilja falsk och sann
 
kärlek från varann
 
Men jag,  jag bara log
 
m..m..m
 
hjärtat vet det nog"

 




Bunden vers (Rim) av Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-03 11:36



Bookmark and Share


  aol
Ja men hjärtat känner sveket,
2015-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Ciralina eller Annmari Nyzell
Ciralina eller Annmari Nyzell VIP