Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att skriva sig



alfabetet
min spegel
går sällan sönder
och när den gör det
hörs inget kras av skärvor

jag vänder och vrider
på det reflekterande materialet
gjort på minnen

och man vet ju
hur minnet fungerar

det vill så gärna
känna sig behövt

mitt barn

redan innan bokstäverna
fick det
att överleva

"ula"
mitt första ord




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-03 19:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP