Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tonåring


3+10

han stod framför mig

han ställde frågan om och om igen

"varför"

precis som en treåring som bara vill veta

men de 10 ytterliga år

som gjorde honom till dryg, uppkäftig tonåring

visade på att han är i rullning nerför en brant backe

där långt nere väntar honom 

ett djupt dike

 

kanske lyckades jag stoppa hans fart en liten aning




Bunden vers av Maiah VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-11-04 05:35



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt och intensivt!
2015-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP