Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Höstspring


Färgglatt prassel

Jag älskar vindens höstsymfoni

och de prassliga lövens danskoreografi

som på lätta fötter springer kors och tvärs

över gatorna i stan




Fri vers av Maiah VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-11-04 05:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Obeskrivligt vackert!
2015-12-26

  Respons VIP
En dikt som dansar rätt
som ett löv så lätt
i en härlig symfonikoreografi
Bättre kan det inte bli.
2015-11-05

  Palett
Fin text !
2015-11-04

  Palett
Bra text !
2015-11-04

  Lars Hedlin
Gillar denna mycket :)
2015-11-04

  Lars E Jönsson
Härligt färgsprakande skådespel
2015-11-04

  ULJO
Härligt spring i dina färgsprakande ord
2015-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP