Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vill också heta älskling i någons telefon

någon som undrar var jag är en vanlig tisdag 17.11
och inte bara en fredag 03.24

någon som vet att jag skrev en tenta igår
och inte bara att jag hade inflyttningsfest

någon som vill promenera med mig en söndagmorgon
och inte bara hem med mig en lördagkväll

någon som lyssnar när jag pratar
och inte bara tittar när jag rör mig

någon som skriver att han saknar mig för att han gör det
och inte bara för att han känner sig ensam just ikväll

någon som presenterar mig för sina vänner för att han vill
och inte bara för att jag råkar stå bredvid

någon som älskar mig
bara för att.






Fri vers (Fri form) av blått nagellack
Läst 391 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-11-04 11:19



Bookmark and Share


  Levina Storåkern
Läser dina dikter om och om igen, de är så himla bra!
2016-11-16

  hear you me
aj aj aj vad ont det gör. fantastisk är du.
2016-04-10

    ej medlem längre
Som din text säger så känner jag mig.
2015-11-06

  Amari
Ja, bara för att...
För att man är just den där helt underbara, oemotståndliga, som det längtas till. Någons älskling...
2015-11-06

  Hon kallar sig poet VIP
väl fångat med i upplägget
2015-11-05

  prinscess VIP
Bra och tänkvärt
2015-11-05

  Larz Gustafsson VIP
Jag tycker det låter tillgjort när folk kallar varandra "älskling". Ungefär som att det handlar om en fasad. De försöker bevisa något för andra och för sig själva.
2015-11-04

  Lars Hedlin
Stark och känslig..berör och känns!
2015-11-04

  Ericafika
Så hög igenkänningsfaktor haha. Fint formulerat, fina exempel.
2015-11-04
  > Nästa text
< Föregående

blått nagellack
blått nagellack