Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min dotter sa att jag skulle skriva skräck:


Glas på festen

Märker gästerna på festen
att en av dem fått ett glas
skumpa med krossad kant?
Om inte, kommer en av dem
att sitta med ett extra stort
rött blödande leende.




Fri vers (Fri form) av Carl-Johan Bachofner
Läst 213 gånger
Publicerad 2015-11-04 11:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl-Johan Bachofner
Carl-Johan Bachofner