Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du fattas mig

 

Tröstar mig med substitut
och sega maränger

nu när du fattas
min tillvaros gyllene kant



 

 




Övriga genrer av Agnes
Läst 460 gånger
Publicerad 2006-04-24 15:25



Bookmark and Share


    jahapp
Med substitut å sega maränger - VI MÅSTE LEVA SAMMA LIV!...substitut har väl iofs alla utnyttjat sig av nån gång...men att just de där sega marängerna längst ner i påsen som legat öppen över natten...ja de duger!

Du e bara skitbra!!
2007-07-27

  Albert
hjälper sega marränger?
mörka mintpraliner i kombination med mjölkchokladmedaljonger, har du prövat det?
2006-04-24

  PetraSally
verkligen mustig, utdestillerad!
2006-04-24

    ej medlem längre
....en seg vacker och välsmakande längtan från hjärteroten.....
2006-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Agnes
Agnes