Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur får man karusellen att stanna

Mitt i mitt huvud snurrar en karusell
slungar ut bokstäver åt alla håll

fem för de stora och tio för de små

karusellen har ingen broms
behöver ingen el

sol, vind och vatten

bokstäverna blir till ord
återvinns hela tiden

slit och släng

karusellen snurrar
även när jag sover

dag efter dag.





Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 146 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-11-05 07:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson