Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är inte maktlös!


Alla kan inte uträtta storverk. Men det är ändå droppen som urholkar stenen.
De små, oförtröttliga vardagssakerna vi gör, säger och visar i vårt sätt att leva gör skillnad på sikt. Tänk på det när du är trött och uppgiven och känner dig maktlös.
Du är inte maktlös. Du är droppen som ska urholka stenen.

 
 
 



Prosa av Måna N. Berger
Läst 213 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-11-05 13:15



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
Vardagens rubiner
kristallen den fina finns här och nu
vi vet
och när jag blir gråhårig då jävlar!
2015-11-19

    Tea Alex
Jag brukar tänka att jag gör vad jag kan med det har jag har där jag står. Mer än så kan jag inte kräva av mig själv.
2015-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger