Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://mrhagman.blogg.se


Margona

hon gav mig jordelivets gåva
hon älskar frihet strålar
hon har ett mod som vågar

klok och löser gåtan
även om den skapat moder min tårar

för orden finns i lågan
hon behöver ej ta fram boken i lådan

har på automatik botens förmåga
min heliga moder Margona <3




Fri vers (Fri form) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 1445 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-06 11:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fantastiskt vackert skrivet!
2015-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl