Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
texten handlar om en kyss med Emil. jag försökte beskriva hur det känns.


De blodröda läpparna

Att kyssa någon man håller av känns som att åka ned för den brantaste backe.
Magen pirrar,
hjärtat bultar tusen gånger snabbare än förut.

Allt omkring tycks försvinna,
det finns bara du och han kvar.
I eran värld,
där finns bara ni,
ingen annan betyder något...

Men i den vanliga grå vardagen ser alla andra er som ännu ett förälskat par.
Deras avund speglas i era ögon när de går förbi,
de vill med få känna den ljuva känslan av kärlek.

Men för er betyder bara ni något,
inte omvärlden.

Ni kysser med sådan passion att läpparna blir alldeles blodröda.
Inte såriga,
men uppsvällda av blodet som rusar lustfyllt omkring i kroppen
så snabbt så snabbt,
när man är kär




Fri vers av Myzan
Läst 630 gånger
Publicerad 2006-04-24 16:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Myzan
Myzan